Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

Lucratieve opbrengsteigendom in Roeselare!

Lucratieve opbrengsteigendom in Roeselare!
Residentie ARLIVEDA

Op zoek naar een slimme investering met gegarandeerd rendement? Dan is dit uw kans! Welkom bij dit uniek vastgoedaanbod in het hart van Roeselare. Met 13 woongelegenheden, waaronder 9 ruime twee-slaapkamerappartementen en 4 een-slaapkamerappartementen, is dit gebouw een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele inkomsten en groeipotentieel.

Alle appartementen zijn momenteel vast verhuurd, wat directe inkomsten garandeert vanaf dag één. Met een stabiele huurmarkt in Roeselare zijn hoge bezettingsgraden en consistent rendement verzekerd.

Diversificatie van Inkomsten: Met een mix van twee-slaapkamer- en een-slaapkamerappartementen biedt dit pand diversificatie in huurdersprofielen, waardoor het risico van leegstand wordt verminderd en de stabiliteit van uw inkomsten wordt versterkt.

Uitstekende Locatie: Gelegen centrum Roeselare, een bloeiende stad met een bloeiende economie en een groeiende gemeenschap, biedt dit pand gemakkelijke toegang tot voorzieningen, openbaar vervoer, winkels en recreatieve mogelijkheden, waardoor het aantrekkelijk is voor huurders.

Met 10 afzonderlijke achterliggende garageboxen biedt deze investering niet alleen woonruimte, maar ook voldoende parkeergelegenheid

Alle woongelegenheden zijn in goede staat en verhuurklaar, waardoor u tijd en kosten bespaart aan renovaties en herstellingen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]