Foto 1/14
Foto 2/14
Foto 3/14
Foto 4/14
Foto 5/14
Foto 6/14
Foto 7/14
Foto 8/14
Foto 9/14
Foto 10/14
Foto 11/14
Foto 12/14
Foto 13/14
Foto 14/14

Omschrijving

KWALITATIEF APPARTEMENT RAND CENTRUM ROESELARE

Dit stijlvolle en ruime appartement met één slaapkamer is gelegen nabij het centrum van Roeselare. Dit appartement is een perfecte combinatie van modern comfort en energiezuinige technologieën, waardoor het een ideale plek is om te wonen.
Kenmerken:
• Energiezuinigheid: Dit appartement is uitgerust met geavanceerde verwarmings- en koelingssystemen, aangedreven door een efficiënte warmtepomp. Dit betekent niet alleen dat u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele temperatuur, maar ook dat uw energierekeningen lager zullen zijn.
• Ruime Woonplaats: De woonruimte is royaal en goed verlicht, waardoor het een uitnodigende plek is om te ontspannen. Grote ramen laten natuurlijk licht binnen en bieden uitzicht op de omgeving.
• Zonnewering: Geniet van de zonnige dagen zonder overmatige hitte, dankzij de aanwezige zonnewering. Screens vooraan, rolluiken achteraan. Hierdoor kunt u de perfecte balans vinden tussen natuurlijk licht en comfort.
• Hoogwaardige Keuken: De keuken is prachtig afgewerkt en beschikt over een werkblad van natuursteen.
• Praktische Berging: Een praktische berging aansluitend aan de keuken biedt voldoende ruimte om uw spullen georganiseerd te houden.
• Zonnig Terras: Het appartement heeft een zonnig terras waar u kunt genieten van frisse lucht en buiten kunt ontspannen.
• Slaapkamer met maatkasten: De slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten, waardoor u voldoende opbergruimte heeft voor uw kleding en persoonlijke bezittingen.
• Moderne Badkamer: De badkamer is uitgerust met een douche en een lavabomeubel, zorgvuldig ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Er is mogelijkheid tot aankoop van een ruime garage met een automatische sectionaalpoort achteraan het gebouw.

De gunstige ligging in Roeselare plaatst u dicht bij alle benodigdheden, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.
Dit appartement is een buitenkans zowel voor eigen bewoning of investering met garantie op een mooi huurrendement.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]