Omschrijving

DOMEIN BEVERHOF - TWEEDE FASE - Geniet van uw privacy en de veiligheid van een afgesloten groen domein ! GENIET VAN 6% BTW ! (*)

Domein Beverhof is een uniek woonproject in Beveren, op de rand van Roeselare.

Fase 324 volledig verkocht
Fase 326 reeds 80% verkocht

Op een unieke locatie combineert Domein Beverhof knappe architectuur met een heerlijke oriëntatie en grote terrassen om volop te genieten van de omgeving.

In deze tweede fase worden 9 appartementen en 1 penthouse te koop aangeboden.
Bruto oppervlakte varieert van 98,80 m² tot 167,90m².

GROENE OASE
De losstaande appartementen zijn ingeplant rondom een centrale tuin, een groene oase met mooie grasperken en groene haag-elementen. De groene long is het hart van “Domein Beverhof”, het is een groene omgeving waar je tot rust komt, een praatje slaat met de buren of geniet van de vrije ruimte. De aandacht voor natuur en omgeving uit zich ook in de energiezuinige verwarming en strenge EPB-normen.

ARCHITECTUUR
De gebouwen munten uit door hun hoogstaande architectuur. Stijlvolle, duurzame materialen creëren een tijdloze indruk en een perfecte integratie in het groen. Elk appartement geniet van veel lichtinval, ruime leefruimtes en grote buitenterrassen. Ruime garageboxen en bergingen zijn beschikbaar.

EXCLUSIEF WONEN
Domein Beverhof staat voor exclusief wonen dankzij een bewuste keuze voor hoogstaande architectuur en groene kwalitatieve aanplantingen. Zowel in je eigen appartement of penthouse als in de gemeenschappelijke delen creëren mooi afgewerkte details een welkom en uitnodigend gevoel. De kwalitatieve afwerkingen van de interieurs leiden tot een perfect gevoel van leef-en wooncomfort.
De expertise van een ervaren bouwpromotor en bouwteam staan garant voor de verantwoorde keuze van Uw investering.

UNIEKE LIGGING
Het domein ligt vlakbij het centrum van Beveren en op fietsafstand van het station en de binnenstad van Roeselare. Het combineert zijn unieke ligging in het groen met een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de wagen als met de fiets.
De E403-snelweg is vlot en snel bereikbaar via de Beversesteenweg. De afgesloten ondergrondse garages bieden de eigenaars alle ruimte voor hun wagen en fietsen.

VEILIGHEID
"Domein Beverhof” is een privaat domein, waar je profiteert van een absolute privacy en optimale veiligheid. De afgesloten omgeving is enkel toegankelijk via een centrale inrit voor wagens en een afzonderlijke inkom voor voetgangers en fietsers. Videoparlofonie en toegangscontrole ondersteunen dit veiligheidsgevoel.

(*) Tijdelijke verlaging BTW-tarief onder voorwaarden


Algemene informatie

: Beversesteenweg 326
8800 Beveren
: 20/K0735
Units: 10

Overzicht

Model Type Woonopp Tuin Terras Slaapkamers Prijs
- Appartement - - 23 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 61 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 36 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 23 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 33 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 28 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 23 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 33 m² 2 Verkocht
- Appartement - - 28 m² 2 Op aanvraag
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]