Foto 1/16
Foto 2/16
Foto 3/16
Foto 4/16
Foto 5/16
Foto 6/16
Foto 7/16
Foto 8/16
Foto 9/16
Foto 10/16
Foto 11/16
Foto 12/16
Foto 13/16
Foto 14/16
Foto 15/16
Foto 16/16

Omschrijving

GERENOVEERD APPARTEMENT IN HET CENTRUM

Ontdek dit trendy gerenoveerde appartement in het bruisende centrum van Roeselare, Polenplein 11. Met een volledig stijlvol en eigentijds inrichting, biedt dit appartement een combinatie van comfort en moderniteit.

Gelegen aan het Polenplein, geniet u van een open zicht op de levendige omgeving. De ruime en lichtrijke woonkamer vormt het hart van dit appartement. De naadloze overgang naar de open keuken maakt het ideaal voor wie graag kookt en tegelijkertijd in contact wil blijven met de woonruimte.

Met een handige berging bent u verzekerd van voldoende opslagruimte. De twee slaapkamers bieden rust en privacy, De moderne badkamer is voorzien van een lavabo’s en instapdouche. Het toilet is afzonderlijk.

Dit appartement heeft een kwalitatieve afwerking met aandacht voor detail. De centrale ligging in het hart van Roeselare biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning, winkelen en entertainment. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer en nabijgelegen voorzieningen, is dit de perfecte plek om het stadsleven te omarmen zonder in te boeten aan comfort.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]